TV BETI LUDUJE

Zbog Ivana L. svađa se s Ornelom i žali se Sabini

  • Autor: tportal
  • 28.11.2008 15:32:54
  • 25.11.2008 15:00:00

Beti je izazvala žustru svađu s Ornelom, nakon čega se otišla Sabini žaliti zbog ponašanja Ivana L. prema njoj

Beti je izazvala žustru svađu s Ornelom, nakon čega se otišla Sabini žaliti zbog ponašanja Ivana L. prema njoj

Beti jaše dalje. Nakon što je ismijala Ivana L. pa izgrlila Sašu i Krešu, okomila se na Ornelu, po Betinom dobrom starom običaju, njoj iza leđa. U razgovoru sa Sašom tako je rekla da joj ide na živce Ornelino zabadanje nosa u sve, a posebice ju je povrijedilo kad joj je prije nekoliko dana Ornela održala predavanje o njenom nezrelom ponašanju i odnosu prema Ivanu L.

Kako u kući vijesti lete brže od komaraca, tako su i Betine riječi putem Saše i Marka stigle do Ornele. Ona je doslovno poludjela jer ju je Beta sama tražila savjet, a sad joj to iza leđa predbacuje: 'Stalno tražiš moje mišljenje, a onda govoriš da se petljam u tuđe poslove!'Nakon što je Saša lijepo objasnio Beti da nema ona što slušati 'klinku od dvadeset godina', a Ornela je u ljutnji otišla, Beti je potražila utočište u druženju sa Sabinom.

Nakon kratkog pretresanja situacije s Ornelom usmjerila se na Ivana L. Nije joj jasno zašto je Ivan više ne može pogledati u oči. Gnjavi Sabinu da joj kaže zna li nešto o Ivanovim razlozima šutnje, govori joj da se počela družiti s njim zato što ga nitko nije prihvaćao i sad kad je napokon otkrila njegove kvalitete – otkačio ju je.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više