NE PODNOSI ALKOHOL

Žana nakon sajma povraćala po sobi

28.04.2010 u 15:49

Bionic
Reading

Alkohol koji je Žana konzumirala na sajmu potaknuo je veselje i smijeh, ali njezino ga krhko tijelo nije moglo podnijeti, pa je voditeljica povraćala u sobi

Potaknut alkoholom, Žanin nadraženi želudac nije mogao zadržati rakiju, pa je ona povratila u sobi.

‘Ja ti svog dečka stvarno volim i valjda mi neće ovo zamjeriti, on je razuman čovjek’, pričala je Sabini koja ju je pokušavala smjestiti u krevet, no Žana se nije uspjela odmoriti, već je nakon nekoliko minuta povratila.

‘Povraćam, ljudi!’ bilo je sve što je uspjela izustiti prije nego što je povratila. Nakon što je pozvala Antonija da joj pruži maramicu i obriše nered, povratila je još nekoliko puta, a tek se nakon sat vremena smirila.

‘Nikad više, ja ne pijem više!’ vikala je. Farmerima nije bilo do smijanja, pa su je tješili, nosili joj vode, stavljali obloge, samo je Sabina, u čijem je krevetu Gazdarica bila, strepila nad svojom svježe opranom posteljinom.

Antonio se iskazao u čišćenju te je pokupio svaki izvor neugodnog mirisa iz farmerske sobe. Kad je ostala sama u sobi naglas je rekla: ‘Ovaj sajam mi nije trebao! Ne mogu ja piti, ja ne volim alkohol!’