FARMERI O PROŠLOSTI

Branka: Oliver je ostavio sve i došao k meni!

25.04.2010 u 12:50

Bionic
Reading

Otkako je na farmu došao Cigi, o svemu se otvorenije razgovara. Tako je bez dlake na jeziku ispitivao Branku o njezinoj vezi s Oliverom Dragojevićem, kao i o tužbi koju je kasnije podigla protiv njega

Premda je godinama u mlađim danima hodala modnim pistama, Branka Marić Mutti široj je javnosti postala poznata prije dvije godine kad je u intervjuu progovorila o svojim bivšim vezama, uključujući i onu s Oliverom Dragojevićem. Bez previše suzdržavanja odgovarala je i na sva Cigijeva pitanja

Njegova je ideja bila da se konačno ta zagonetka jednom zauvijek riješi te da dovedu Olivera kao gosta, no Branka je rekla da je to za nju stvar prošlosti. Ipak ju je Cigi priupitao zašto je uopće s tom pričom izašla javnost kad je Oliver u to vrijeme bio već u braku.

'Ja bih htjela da budeš upućen u to. Dala sam intervju o svojoj životnoj priči. O mojim roditeljima, bratu, kćeri, o prvom, drugom, trećem suprugu. O svim mojim dečkima, između ostalog i o Čolinom bratu Gabi i o svim ljudima bitnim u mom životu. Tamo sam izjavila da smo bili zajedno i da smo se voljeli. On je došao i živio u kući moga oca', pojasnila je Branka.

Branka se pravdala kako je Oliver spomenut u intervjuu kao i svi njezini drugi muškarci, ali je Cigi rekao kako je situacija ovdje drugačija 'jer je Oliver tada bio u braku, a Čolin brat nije'. Budući da je tema otišla predaleko, Cigi je sve okrenuo na šalu koju je Branka s kiselim osmijehom prihvatila.