TV TREĆI PUT ZAREDOM

Žana odgurala Nikol i njene šljokice s farme

U ovotjednom dvoboju snage, rutinerka Žana, kojoj je ovo treći dvoboj zaredom, s lakoćom je izbacila Nikol Bulat iz igre

Pravo prijateljski, Nikol Bulat je za duelisticu odabrala Žanu Štrbac, kojoj je to bio treći dvoboj zaredom. Nakon što je prošlog tjedna u dvoboju snage rekordno brzo izbacila Avu Karabatić, Žana je odlučila zadržati konja koji pobjeđuje te je i s Nikol ukrstila mišiće. I lakoćom pobijedila. Iako je Nikol krenula žustro, na tren zabrinuvši Žanine navijače, taj tren je trajao vrlo kratko, a Žana je posao rutinerski privela kraju, izguravši Nikol i njezinu, na žalost gledatelja, nezaobilaznu jaknu na šljokice iz igre za farmine dukate. Nakon treće uzastopne pobjede, nekako nam se čini da će farmeri sljedećih tjedana u širokim lukovima izbjegavati Žanu u poziciji duelistice. Neka, zaslužila je koji petak bez stresa i napetosti.

Marko Lukunic/PIXSELL
Dok Boris muze, Ante se kesi
Nikol je otišla, a nakratko će je zamijeniti jedan i jedinstveni Cigi koji će farmere uveseljavati 24 sata i usput proslaviti svoj rođendan u blatu farme. Od događaja u ovotjednoj emisiji 'Farma uživo' nismo vidjeli ništa novo, već po starom ključu - malo zabave, gorčine, podsmijeha i nezaobilaznog trača. Tako je u gostima bio bivši producent Nikol Bulat Dževad Zahirović, koji se od pjevčice rastao u svađi, pa je trenutke pred kamerom iskoristio za obračun s njom, svu svoju gorčinu pretočivši u ključnu rečenicu: 'Nikol nosi jaknu na šljokice jer je u duši narodnjak, iako sam je ja gurao u druge vode.'

Osim Đevada, svoj obol emisiji dali su Boris Kosmač i nezaobilazni Ante Gotovac, koji su ukrstili snagu i tehniku u mužnji krave, te Ava Karabatić koja nam je pružila još malo svoje sladunjavosti i prenaglašene radosti.

I dok se u studiju sve razvijalo uhodanim ritmom, na farmi su Cigi i farmeri ludo tulumarili uz romski sastav koji je uveličao rođendan jedinstvenog Plastika Fantastika.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više