NAKON ŠTO OZDRAVI

Kike Curavić: 'Želim se opet vratiti na Farmu'

21.04.2010 u 11:30

Bionic
Reading

Farmer koji je sa seoskog imanja izašao skoro na nosilima, Kike Curavić, ima se želju vratiti na farmu te je nakon izolacije dogovorio na optužbe zaposlenika kojima nije isplatio plaće

Kike Curavić želi se vratiti na farmu, ali ne zna hoće li to biti moguće, jer, kako kaže, mora prvo  ozdraviti koliko je moguće. Za časopis Stars govorio je o tome koliko mu je na farmi bilo dobro.

'Meni je tamo bilo dobro i jako zanimljivo. Naučio sam puno o seoskim poslovima, o ovcama, kravama, o gradnji, naučio sam praviti kruh', govori vrijedni Kike.

Na farmi je bez susprezanja pokazivao osjećaje prema svojoj izabranici Nikolini. 'Znam da ona puno putuje, a ja nisam s njom pa sam bio zabrinut za njezinu sigurnost. Uvijek je pratim i čuvam. U tri godine nije prošao ni jedan dan da se nismo čuli, a ona i njezina kćer Hana mi daju snagu i one su mi najvažnije osobe u životu.'

Osim toga, Kike je odgovorio na optužbe medija kako nije svojim zaposlenicima osam i pol mjeseci isplatio plaće. 'Svi moji najbliži prijatelji znaju da su nas zakinuli fondovi ministarstva koja su trebala ući u projekt... Vremena su takva kakva jesu, meni je žao zbog svega. Nitko nije izabrao ovu situaciju koja se događa u svijetu, postoje ljudi koji šest mjeseci nisu dobili plaću... Žalosno je da su čekali trenutak da s tim izađu na sunce kada sam ja na farmi. Nikada nikoga ne bih zakinuo namjerno za plaću', brani se Kike kojem je favorit farmer Ivo Amulić.