NIŠTA OD HRGINE 'LATINICE'

'Neka 'genijalci' u opticaj puste ime svoje mame'

20.01.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Popularna voditeljica i novinarka Mirjana Hrga oštro je demantirala napise da bi na HTV-u trebala voditi emisiju sličnu 'Latinici'

Nagađanja da bi voditeljica i novinarka Mirjana Hrga trebala na HTV-u voditi emisiju sličnu 'Latinici', sasvim su netočna.
'Posve je jasno da to nije izmislila kolegica u Jutarnjem. Izmislili su je neki 'genijalci' duboko zavaljeni u fotelju svojih ureda. Njima, koji su to smislili i ne slučajno pustili, preporučam da sljedeći put u opticaj puste ime svoje mame!' rekla je energično Mirjana Hrga za tportal

Rekla je također i da, ukoliko se određeni žele riješiti Denisa Latina, neka mu to kažu u lice i neka prestanu s testiranjem javnosti na njegovu potencijalnu zamjenu. 'Posve je jasno da bih emisiju tog tipa radila jednako dobro kao Latin. Jedna sam od 10 najboljih reportera u državi i urednika. Međutim, nisam zainteresirana, nisam se nikome nudila, nitko me od njih ne zanima. Možda ću htjeti za dva dana, ali sada to ne želim!' izjavila je Hrga.

Zbog ovakvih paušalnih tekstova i 'svinjarija', kako je rekla, zgadilo joj se novinarstvo te je napustila medije. 'Hrpa ljudi u Hrvatskoj živi na način da medijski umjetno preživljava. Ali ja sam iste te medije napustila zbog ovakvih svinjarija. Današnja priča ne postoji, kao ni ona o glasnogovornici Vlade, kao ni ona o Sutlićevoj savjetnici', tvrdi Mirjana Hrga te poručuje da će, kad poželi raditi, to i učiniti, a da do tada nađu nekog drugog za takve priče.

'Kad poželim raditi, to ću i učiniti, a do onda neka si nađu neku drugu osobu za 'glavnu sporednu ulogu' u njihovim pokvarenim dramama s ciljem međusobnih obračuna', rekla je Mirjana Hrga u izjavi za tportal.