PLES NA FARMI

Branka Mutti plesala u Alkinoj seksi spavaćici

17.04.2010 u 17:24

Bionic
Reading

Čim je došla na farmu, Alka je napomenula farmerima da je ponijela svoje seksi papuče, no nisu znali da se u njezinoj torbi nalazi još izazovnih odjevnih predmeta

Alka je farmerima prigovorila zbog njihove neurednosti. Navela je primjer svog djeda koji je skidao prljave čizme kad bi ulazio u sobu, a oni, koji su puno mlađi od njega, to ne čine, već skoreno blato pada po cijeloj kući. Za spavanje, osim seksi papuča, na farmu je ponijela negliže i spavaćicu koja podsjeća na Djeda Božićnjaka ili pak njegove pomoćnice. Kad je Branka vidjela sadržaj njezine torbe, nije mogla odoljeti da ne proba crvenu dekoltiranu spavaćicu.

Prije nego li je obukla, Branka je Ivi pokazala kako izgleda, no njega ona nije previše interesirala. Kad ju je obukla, farmeri su počeli pljeskati i fućkati, a ona je ponosno paradirala po sobi. Kiki je, da bi začinio atmosferu, počeo svirati veliki hit Josipe Lisac 'Danas sam luda', na što su Ivan, Alka, Ivo i Branka, koja je vješto mrdala tijelom, zaplesali. Branka je čak i Kikija pitala kako izgleda, no on ju je ignorirao, pa joj je Alka odgovorila da izgleda izvrsno. Dirnuta pjesmom pripita Branka je Kikiju davala dukate kako bi nastavio svirati. Farmeri su složno otpjevali i pjesmu 'Gdje Dunav ljubi nebo', čiji je tekst napisala Alka.