TV NAKON ISPADANJA SISA

Farmerice već ljubomorne na Avu Karabatić

  • Autor: M.B.
  • 15.4.2010 13:13:07
  • 15.4.2010 9:10:51

U prvom pokušaju da se zajedno zabave starosjedioci i izazivači, Ava je zahuktala atmosferu, ali joj Nikol nije dala da dođe do izražaja

Antonijo, Ivo i Kiki prvi su probili led te neposrednošću i dobrom voljom unijeli malo veselja među farmerice koje izgleda da vide konkurenciju u Avi. Dotična nova farmerica zahuktala je atmosferu kada se podigla na noge i srčano zapjevala 'Ante', a za njom su se povele Jelena, Žana i Nikol.

Ova posljednja ipak nije mogla dozvoliti da Ava predugo dominira situacijom pa se popela na stol. No njeno pjevanje nije previše zanimalo ostale i ubrzo su se razišli.

Nikol je pak svojom solo izvedbom počastila Kikija koji ju je pratio na gitari. Roker, kako neprestano ističe za sebe, komentirao je da će ga zbog toga, kad ode s farme, 'ubiti'. Osim Nikol, ekshibiciju je imao i Ivo koji je, inače nevješt u šišanju, škarama ošišao Kikea na nulericu.

Rezultat njegova poduhvata neki su komentirali sa zaprepaštenjem, a Kike je bio zahvalan 'svome ćaći', kako ga od milja zove, jer ga je lijepo ošišao. Štoviše, predložio je da njegovu kosu zajedno s ovčjom dlakom prodaju na sajmu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više