TV UVRIJEĐENA

Branka se ljuti što je sluškinja

  • Autor: M.B.
  • 13.4.2010 10:01:02
  • 13.4.2010 9:26:42

Sjedeći na trošnim krevetima u kućici za sluge Josip, Jelena, Žana i Kiki su pričali o Branki i o tome kako teško podnosi ulogu sluškinje. Zaključili su da nije glavni problem u tome što je u kućici za sluge hladno, već da je Mutti povrijeđena

Nakon nominacija za sluge, Branka je hodala od farmera do farmera i pričala im svoju tužnu priču o zdravstvenom stanju koje joj ne dopušta da spava u hladnoj kućici za sluge. Na njezino iznenađenje, farmeri je nisu podržali, već su otvoreno rekli što je ide. Ivo joj je rekao da konačno počne komunicirati s Kikijem te da ga zamoli da zapali vatru u kućici, a Kike joj je savjetovao neka prestane tračati Kikija, jer je to nepodnošljivo. 'Njegovo ime ne vadiš iz usta', zaključio je Kike.

Uvidjevši da njezina priča nije polučila željeni učinak, Branka se povukla u sebe. Prije nego je to učinila naredila je Kikiju da zapali vatru kako se ne bi smrzla. Došavši u kućicu, Jelena je rekla da tu uopće nije hladno i da ne shvaća što se događa s Brankom. 'Ma nije njoj hladno, kako to ne shvaćate! Ona je povrijeđena!', rekao je Kiki. Josip je rekao da svatko poraz doživljava na svoj način i napomenuo da je Kiki već drugi put sluga i da se ne ljuti.

Žana se potužila da Branka zbog uvrijeđenosti nije htjela ni kolač napraviti, dok je Jelena ispričala da ju je Sabina pitala je li umorna, a ona je odgovorila da sluškinje nikada nisu umorne. 'Kad je izabrala Nikol za sluškinju prošlog tjedna pitala sam ju je li joj barem malo žao, a ona mi je rekla kako je to sve dio igre!', ironično je rekla Jelena. Kiki je priznao da ga je Daniel izabrao za slugu jer mu je otvoreno, na njegovo pitanje hoće li zajedno s njim kalkulirati, odgovorio da neće.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više