TV IZAZIVAČI NA FARMI?

Nepoznati počinitelj uništio Nikolinu bundu

  • Autor: M.B.
  • 12.4.2010 16:10:35
  • 12.4.2010 15:09:27

Od zvukova sitnih kamenčića kako udaraju o prozor još je čudnija činjenica da je netko odrezao dio Nikoline bunde od umjetnog krzna

Sva ustrašena Nikol je ušla u kuhinju kako bi Jeleni pokazala uništenu kratku bundicu kojom je ponosno koračala po farmi. Čim je kroz smijeh rekla da se baš primijeti kako je odrezan dio bunde, na mjesto zločina sjatile su se sve farmerice.

Branka je duboko uzdahnula vidno razočarana vidjevši uništenu trendi smeđu bundu. Nikol je rekla da nije pravo krzno i da joj nije jako žao, a farmerice je zanimalo kako se takvo nešto uopće moglo dogoditi, aludirajući da je s takvom bundom možda i došla.

Kad im je rekla da je to danas primijetila i da ne zna tko joj je ovdje to mogao uništiti, sve su se jako iznenadile. Iako su se trudile naći krivca, nisu uspjele, pa su stale smišljati različite scenarije. 'Baš smiješno! Mislim ja ću je baciti kad izađem, što ću s njom?', rekla je razočarana Nikol.

Branka joj je rekla da njoj ta situacija nije nimalo smiješna i upitala ju je kad ju je nosila zadnji put. Nikol joj je rekla da svake večeri spava na njoj, ali da je danas primijetila oštećenje.

Sabina se prisjetila kako njoj i dalje nedostaje zelena majica. 'Možda je netko slučajno rezao nešto na tvojoj bundi pa je oderao', pokušavala je Jelena naći racionalan odgovor na novonastali problem.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više