TKO JE SLJEDEĆI?

'Zvijezde pjevaju', a Natali i Viktor ih gledaju

09.04.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Nakon što su prošle subote očekivano ispali Natali Dizdar i Viktor Drago, na red bi mogli doći Ines Bojanić i Giuliano jer su se njih dvoje, poslije Pervana, Meštra i Viktora, čini se, najslabije snašli

Ni to što je Pervan pokazao zavidno znanje u pjevanju, pa čak i sluh, nije mu pomoglo da nastavi natjecanje u showu. Meštar je bio druga žrtva osjetljivih ušiju gledatelja, dok Viktor ni nakon četiri emisije nije uspio do kraja savladati tremu, unatoč sasvim pristojnoj izvedbi prošle subote.

Prilično je teško odrediti favorite u četvrtoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' jer se situacija mijenja iz emisije u emisiju, pa je i više nego nezahvalno prognozirati tko bi mogao ispasti ove subote. Boris Mirković i Ivana Husar Mlinac od samog su početka postavili visoki standard svojih izvedbi koji i sami sve teže prate. Mare Milin s popularnim Đanijem konstantno podiže tu letvicu koju su pak srušili prošle subote izvedbom pjesme 'I Want To Break Free' grupe Queen. Tamara Loos i Tolja nekako su ujednačeni pa puno toga leži na seksi Tamari i tome koliko je spremna 'povući' i pokazati se kao dobra pjevačica. Ana i Jacques sve su bolji, unatoč prilično loše odabranoj pjesmi prošle subote, i na kraju ostaju Ines Bojanić i Giuliano.

S obzirom na to da je Ines početkom tjedna pokosila viroza te da je Giuliano ipak više vezan za Split, velike su šanse za njihovo ispadanje ove subote. Što zbog toga, a što zbog činjenice da su tijekom prvih emisija pokazali da postoji neki nesklad među njima, unatoč pojedinim vrlo lijepim izvedbama Ines Bojanić. No ni žiri, ni oni neće znati tko će ispasti, jer zadnja je riječ ipak ona televizijskih gledatelja.