TV ANA VILENICA:

'Jacques je već zapikirao pizzeriju za proslavu'

Glumica koja se jako dobro snalazi u showu 'Zvijezde pjevaju' otkriva svoje favorite, a za sebe traži jednog opuštenog, ležernog muškarca

Snimanje 'Doline sunca' je gotovo, ali glumica Ana Vilenica radi i dalje kao stroj. Uz Jacquesa Houdeka bori se za pobjedničko mjesto sezone, a dojmove iz showa ispričala je za časopis Stars.

'Jako mi je stresno, gledala sam snimke, ali to se na meni ne vidi... Kada trebam pustiti prvi ton, odmah me ulovi paranoja. Ne znam zašto sam si stvorila bauk od javnog nastupa, mislila sam da ću se više otkačiti, ali to pjevanje je super stvar, samo sam preumorna... Svaki put mi se tresu usnice, mišići mi počnu raditi... Jacquesu već počinjem ići na živce i mislim da više neće raditi s glumicama, ha, ha!', govori Vilenica koja već ima plan kako ga utješiti ako ispadnu.

'Morat ću ga odvesti na ručak kad budemo slavili naše ispadanje, on je već zapikirao jednu pizzeriju', šali se Ana te dodaje da su njeni favoriti Tamara Loos i Boris Mirković.

Ana se odlučila trgnuti i naći dečka. 'Većina muškaraca je uniformirana, mali broj ljudi je ležeran, opušten... Privuku me vrckavi, šarmantni i duhoviti muškarci, volim kreativne ljude jer me to inspirira.'

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više