LAKO DO PETICE

Sabina ucjenjivala profesora

06.04.2010 u 19:34

Bionic
Reading

Farmeri su dio dana proveli u razgovorima o školskim danima, a Sabina je opet imala najšokantniju priču – ucijenila je profesora iz tjelesnog koji joj je htio zaključiti jedinicu

Sabina je slučajno od školske kolegice doznala da hoda s profesorom iz tjelesnog odgoja koji ima 40 godina, pa je tu informaciju iskoristila i rekla mu da sve zna. Profesor je na kraju odlučio snalažljivoj Sabini umjesto jedinice zaključiti peticu.

'Kako sam putovala s njom vlakom u školu, ona se meni pohvalila da je s njim u vezi, a ja sam si mislila, kome se ti hvališ', prepričavala je Sabina i dodala da je bez problema nabavljala ispričnice bez datuma i uopće nije provodila vrijeme u školskim klupama.

'Kad je on meni rekao da će mi zaključiti jedan, ja sam mu rekla da ne bi išlo jer znam sve za Jasminu, imam i dokaze, i imala sam pet! Iduće godine, nje više nije bilo, ona je maturirala i otišla, onda me maltretirao, znaš kako. Sad je u zatvoru, bilo je po novinama. Zamisli kakve osobe nama predaju', hvalila se Sabina svojom snalažljivošću.