TV FARMERSKA POSLA

Slađa će Sabini polomiti noge zbog dečka

  • Autor: tportal.hr
  • 6.4.2010 17:57:30
  • 6.4.2010 17:51:01

Farmericama je Sabina povjerila da ju je dečko, s kojim je hodala kad je imala 18 godina, varao s najboljom prijateljicom, pjevačicom Slađanom Petrušić, a ona je odmah reagirala i poručila farmerici da će joj polomiti noge jer govori neistine

Sabina Čedić ispričala je Jeleni, Žani i Nikol da su se svi troje super zabavljali i da ništa nije posumnjala dok dečko s njom nije prekinuo, a nije htjela reći o kome se radi jer je poznata osoba, piše Dnevnik.hr.

Na ove optužbe reagirala je Slađana rekavši za Dalje.com da su to sve laži. Nije ostala na tome, već je prijateljici Sabini poručila i da će joj polomiti noge zbog svega.

'To uopće nije istina. Svi njezini dečki su u banani. Ona hoda s dilerima i smutljivcima. Mi uopće nemamo isti ukus u dečkima. Jednom je, dok je bila mlađa, hodala s jednim dilerom koji joj je svašta kupovao, pa je zato i bila s njim. Ne mogu reći da je Sabina sponzoruša, ali ona, eto tako, voli sigurnost. Jako sam se razljutila kad sam čula da je to kazala. Užas. Noge ću joj slomit' kad izađe iz Farme. Mislim da je to njoj samo bilo fora reći', rekla je šokirano Slađa.

Pjevačica je usput komentirala i aferu koja se tiče Petra Vlahova rekavši da je jedini Sabinin dečko koji je bio bar malo pristojniji, a da ona nije imala ništa s njim.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više