ČELJUSKA ODLAZI

Katja Kušec vraća se iz Sabora u 'Dnevnik'

03.04.2010 u 14:01

Bionic
Reading

Zbog sve većeg rasta gledanosti 'Dnevnika Nove TV', HTV-ovci će uskoro krenuti u promjene svog Informativnog programa te će od ljeta 'Dnevnik' uređivati nova ekipa

Za početak na HTV-u planiraju uvesti funkciju glavnog urednika 'Dnevnika' i 'Vijesti', čovjeka koji bi trebao bdjeti i odgovarati za središnju informativnu emisiju, podnevne, noćne te vijesti na Drugom programu. Taj će posao, kako saznaje Jutarnji list, biti ponuđen Vladimiru Rončeviću, bivšem glavnom uredniku Informativnog programa HTV-a te sadašnjem glavnom uredniku i direktoru Radio Rijeke.

Velike promjene očekuju se i u središnjem Dnevniku. Početkom ljeta, s obzirom na sadašnju situaciju, u 'Dnevnik' najvjerojatnije ulaze Katja Kušec i Melinda Kurilj. Njih dvije trebale bi mijenjati Zorana Šprajca, Tončicu Čeljusku i Dijanu Čuljak-Šelebaj tijekom godišnjih odmora, no nije nemoguće da Katja i Melinda to nastave raditi i na jesen.

Jutarnji saznaje da je gotovo sigurno to da Tončica Čeljuska od rujna više neće uređivati i voditi 'Dnevnik'. Dijana Čuljak-Šelebaj, s druge strane, sve češće izražava svoje nezadovoljstvo zastarjelim konceptom 'Dnevnika' koji će konkurentski 'Dnevnik Nove TV' do jeseni pregaziti gledanošću ako se na HTV-u hitno nešto ne promijeni.