TV SUZE DO KOLJENA

Elio Pisak skratio brk i otpilio Antonija

Nakon Maje Morales, koja je svojevoljno izašla već drugi dan, Farmu napušta Antonio Marušić kojega je Elio Pisak otpilio u prvom dvoboju

Prva emisija uživo u petak ponudila nam je na farmi suze i nervozu, a u studiju zbunjenost i monotoniju. Drugi duelist Elio Pisak izabrao je dvoboj piljenja, te je kvalitetnom inženjerskom tehnikom razvalio vidno nervoznog Antonija, čiji je pad u slamu pokrenuo plač i suze farmerica. Nakon toga Antonio se izljubio sa svima redom, posebice s Kikijem Rahimovskim, koji ga je ispratio pjesmom Jedina. Elio, koji je prepilio Antonija, ujedno je proglašen i farmerom tjedna. Također dodajmo da se Antonio za duel spremao u izolaciji uz krunicu i vjeru u sudbinu i Boga, dok je Elio svoju vjeru prepustio Jeleni, predavši joj svoj legendarni brk na kraćenje. Brk je preživio, a, vidjeli smo, i Elio. 

U studiju su gošće bile Hana Hadžiavdagić, zadužena za prljavi veš koji je nategnuto pokušavala iskopati ni iz čega, i Simona Gotovac, koja ni o čemu nije imala nikakvo mišljenje. Ostala je pri tom 'ničemu' i gledajući kadrove susreta Maje Morales i Ante Gotovca nakon Majinog napuštanja Farme, tako da očito nije upalila ideja stvaranja sukoba između bivše i možebitno buduće gospođe Gotovac. Prava akcija s gošćama krenula je kad su Hana i Simona odbacile mikrofone i zajahale bika u studiju. Smiješna Simke, usprkos začudnoj vodoravnoj tehnici na pola sedla, deklasirala je Hanu, zasluženo pokupivši ovacije u publici.

Antonio napušta Farmu
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više