OBAVIJEST KORISNICIMA

Proslava inauguracije Baracka Obame uživo uz MAXtv

15.01.2009 u 15:00

Bionic
Reading

MAXtv i HBO omogućili su svim korisnicima MAXtv-a praćenje ekskluzivnog koncerta povodom inauguracije novog predsjednika SAD-a

HBO s ponosom najavljuje da će u nedjelju, 18. siječnja direktno prenositi svečani koncert proslave inauguracije Baracka Obame. Svi korisnici MAXtv-a, bez obzira na to jesu li se pretplatili na HBO ili ne, moći će uživati u ovom spektakularnom događaju uživo od 20 sati i 30 minuta.

Političke konotacije na stranu, koncert će ponuditi zabavu za svakog gledatelja budući da će povijesni događaj ustoličenja prvog predsjednika SAD-a afroameričkog porijekla uveličati glazbene zvijezde poput Beyonce, Mary J. Blige, Bona Voxa, Gartha Brooksa, Sheryl Crow, Johna Legenda, Jennifer Nettles, Johna Mellencampa, Ushera, Shakire, Brucea Springsteena, Jamesa Taylora, Will.I.Ama, Stevieja Wondera i drugih.

Gledateljima će se, osim glazbenika, obratiti i par poznatih lica iz svijeta šoubiznisa kao što su Jamie Foxx, Queen Latifah i Denzel Washington.

Ovogodišnja prisega 44. predsjednika SAD-a ostat će zapamćena kao najotvoreniji događaj ovog tipa u povijesti. Inauguracijski koncert bit će dostupan gledateljima diljem svijeta, a samoj prisezi prvi put moći će prisustvovati građani SAD-a.

Snimku inauguracije možete ponovno pogledati u četvrtak, 22. siječnja u 18.10 te u subotu, 24. siječnja u 16 sati i 30 minuta.