TELEVIZIJSKA ZABAVA

Tko su favoriti nove sezone showa 'Zvijezde pjevaju'

12.03.2010 u 12:27

Bionic
Reading

U subotu 13. ožujka počinje četvrta sezona showa 'Zvijezde pjevaju'. Pokušali smo prognozirati tko će ostvariti kakav plasman i zašto

S obzirom na činjenicu da su i 'Ples sa zvijezdama' i 'Zvijezde pjevaju' dva najgledanija showa Zabavno-glazbenog programa Hrvatske televizije, nema sumnje da će i četvrta sezona ovog showa ponovo privući gledatelje ispred malih ekrana. I dok su u prošloj sezoni pobjedu s pravom osvojili Natali Dizdar i njezin učenik Dražen Čuček, Katja Kušec uz Đanija Stipaničeva digla Hrvatsku na noge uzrokujući polemike i rasprave na svim nivoima, pokušali smo prognozirati kako će proći ovogodišnji kandidati.


Ana Vilenica i Jacques Houdek
S obzirom na popularnost serije 'Dolina sunca' u kojoj glumi Vilenica te na rejting Jacquesa Houdeka, velike su šanse da se njih dvoje nađu u finalu. Uostalom, Ana je već ugodno iznenadila zapjevavši u naslovnoj špici serije.

Željko Pervan i Maja Blagdan
Nema sumnje da će uz Pervana biti smijeha, no pitanje je hoće li biti i pjesme. Maja Blagdan će sigurno dati sve od sebe, Pervan cijelog sebe, no rezultat bi mogao lako izostati.

Tamara Loos i Marko Tolja
Vrckava i šarmantna TV voditeljica u duetu s lijepim Markom po svemu će sudeći ostvariti bolji uspjeh od Tolje i Kristine Krepele iz prošle sezone. Marko je već stigao izjaviti da se slaže s Tamarom bolje nego s Kristinom, a gospođica Loos ne krije nestrpljivost da pokaže kako pjeva.

Davor Meštrović i Žanamari Lalić
Malo tko može nadmašiti jedinstven stil Katje Kušec iz prošle sezone showa, međutim Davor Meštrović ima sve predispozicije da svojim šarmom i trudom dođe do finala ma kako god to zvučalo i ma koliko to novih polemika izazvalo. Seksipilna Žanamari sigurno će mu biti dobra potpora.

Mare Milin i Đani Stipaničev

Njezine glasovne mogućnosti malo su kome poznate, ali uzevši u obzir mentalitet juga sjedinjen u zajedničkim izvedbama, moglo bi biti iznenađenja. Oboje bi uz obilje adrenalina i pošalica mogli sasvim fino začiniti ovaj show iako je teško za očekivati da će stići dalje od treće emisije.

Ines Bojanić i Giuliano
Kako je Ines posljednjih skoro godinu dana na porodiljnom te je scenu zamijenila majčinstvom, za očekivati je da će se u potpunosti posvetiti svom nastupu i suradnji s Giulianom, a s obzirom na njezin neskriveni šarm i dosadašnje uloge, mogli bi daleko dogurati.

Boris Mirković i Ivana Husar
Boris je imao bend još kao tinejdžer pa mu pjevanje nije strano, samo je pitanje koliko će biti dobar učenik. S druge pak strane, pitanje je koliko će Ivana biti stroga učiteljica i zahtjevna u interpretacijama jer ju je vrlo teško pratiti zbog glasovnih kvaliteta koje posjeduje.

Viktor Drago i Natali Dizdar
Prošlogodišnja pobjednica i modni stilist, koji će dobiti bezrezervnu podršku gay populacije, ali i modnog svijeta, mogli bi stići i do finala. Hoće li Viktor biti dovoljno dobar pjevač da naslijedi Čučeka, saznat ćemo u subotu navečer.