NOVI STANARI FARME

Kike Curavić: 'Nikolina može vidjeti sve što radim, a ja nju ne'

11.03.2010 u 19:05

Bionic
Reading

Za titulu najboljeg farmera ove će se sezone između 14 kandidata boriti i Kristijan Curavić - Kike, svjetski rekorder u ronjenju na dah, i Marinela Jantoš poznatija kao Ella, dance pjevačica koja je 90-ih vladala top ljestvicama

Imena dvoje farmera obznanjena su u izdanju IN Magazina za četvrtak. Pjevačica Ella priznaje da je rano pristala biti sudionicom Farme, no kako se bliži dan ulaska, počinje je hvatati trema. Najviše se boji toaleta i pranja.

Kike se osjeća kao prije odlaska na Sjeverni pol, jer ne zna što ga tamo čeka. No osim neizvjesnosti, Curavića bi mogao snaći još poneki problem.

'Neću moći sparirati osim sa životinjama na farmi, ha ha, mobitel mi neće faliti sigurno, ali hrana i more hoće', rekao je Kristijan za IN Magazin na pitanje kako će vrhunski sportaš poput njega živjeti bez redovitih obroka i treninga.

Situacija u kojoj će njegova djevojka Nikolina Pišek petkom uživo iz studija voditi emisiju u kojoj sam sudjeluje pomalo je neobična. 'Stvar je u tome što ona može vidjeti sve što ja radim, a ja ne. Ali mislim da će nam to dobro doći, zaželjet ćemo se jedno drugog', rekao je Curavić.