MAXtv NOVOSTI

Disney, Arte i AXN - novi kanali u MAXtv ponudi

10.03.2010 u 12:52

Bionic
Reading

MAXtv od 10. ožujka povećava ponudu osnovnog programskog paketa s tri nova kanala: AXN, Disney Channel i ARTE, dok u HD programskom paketu od sada možete uživati uz Discovery HD Showcase kanalu

Od danas MAXtv korisnici mogu uživati u najnovijim serijama i filmovima američke produkcije na kanalu AXN u osnovnom programskom paketu, bez dodatne naknade.. Program je lokaliziran na hrvatski, a čine ga popularne serije i filmovi američke produkcije. Na AXN-u vas očekuju najaktualnije svjetske serije kao što su Flash Forward: Sjećanja iz budućnosti, Zvjezdana vrata: Atlantis i Navy CIS: Los Angeles, te evergreeni kao što su Vatreni dečki, Dva metra pod zemljom i Charliejevi anđeli. Od kriminalističkih drama preko drama i znanstvene fantastike do crnih komedija, AXN će vam ponuditi mnogo dobre zabave.


DISNEY CHANNEL

Aktualni zaštitni slogan vjerojatno najpopularnijeg svjetskog dječjeg kanala namijenjenog djeci i mlađim tinejdžerima je 'Snovi postaju stvarnost'. Disney Channel nudi brojne zabavne emisije među kojima su poznati svjetski hitovi kao što su 'Mickey Mouse Clubhouse', 'Little Einsteins', 'Hannah Montana' i 'That's So Raven', te, naravno, izbor iz animirane produkcije studija Disney. Kanal je poznat i po filmskoj produkciji – među ostalim, 'izbacio' je popularni 'High School Musical'. Disney Channel će tijekom prva tri mjeseca emitiranja biti dostupan u osnovnoj ponudi MAXtv-a.


ARTE
je francusko-njemački TV kanal, koji se opisuje kao europski kulturni kanal sa željom emitiranja kvalitetnog programa naročito iz područja kulture i umjetnosti.


DISCOVERY HD SHOWCASE
Ljubitelje znanstveno-popularnih i dokumentarnih sadržaja zasigurno će oduševiti vijest da će se ponuda MAXtv HD programskog paketa obogatiti s Discovery HD Showcaseom, programom koji u punome sjaju na jednom mjestu objedinjuje najbolje ekskluzivne produkcije kao i dobro poznate programe iz široke ponude Discovery Networka.Discovery HD Showcase prvi je 24-satni program visoke rezolucije koji cjelokupan svoj sadržaj emitira u razlučivosti 1080 i s 5.1 digitalnim surround zvukom. Svakako treba dodati da su sve emisije na Discovery HD Showcaseu doista snimljene HD tehnikom, odnosno, nijedna nije konvertirana iz 'običnih' digitalnih izvora. Ovaj kanal donosi emisije najšireg sadržajnog spektra – o prirodi, svijetu divljine, povijesti, putovanjima, znanosti i tehnologijama, kulturi itd.

Nove kanale možete pronaći na sljedećim pozicijama:
023 Discovery HD Showcase
201 Disney Channel
305 AXN
507 Arte

Popis i redoslijed svih MAXtv kanala

Iskoristi posebnu ponudu i uživaj u novim kanalima za samo 1 kunu mjesečno!