TV SLAVNI U KONKURENCIJI

Vlatka Pokos javit će se na audiciju za voditeljicu

  • Autor: I. T.
  • 14.1.2009 14:51:38
  • 14.1.2009 14:00:00

Veliki interes za HTV-ovu audiciju ponukao je Vlatku Pokos da se prijavi, dok Vanja Halilović čeka bolje poslovne ponude

Nismo trebali predugo čekati na prve reakcije voditeljica i bivših voditeljica na HTV-ovu audiciju.

Nina Djurdjevic / CROPIX
Vanja Halilović
Vanja Halilović
, kojoj je nedavno istekao ugovor na RTL-u, u razgovoru za tportal izjavila je da trenutno nije zainteresirana za posao voditeljice na HTV-u te svoju pravu priliku, po mogućnosti iza kamera, još čeka. Kako ima obveze na fakultetu, nema nikakav pritisak oko pronalaska novog posla. Smatra da bi joj se s diplomom trebala otvoriti neka nova vrata, po mogućnosti zahtjevnijih i odgovornijih poslova od voditeljskog.

Za razliku od nje, ambicije Vlatke Pokos kreću se upravo u tom smjeru. Na pitanje o samoj audiciji izjavila je za Slobodnu Dalmaciju da će ići, iako priznaje: 'Premda bi to u mom slučaju bilo pomalo smiješno. Svi znaju kako radim.' Dodala je da u Hollywoodu i velike glumačke zvijezde idu na castinge.

Vlatka dalje izjavljuje kako nikad nije krila da je upravo HTV njen prvi izbor, te je napomenula da zna da dobro obavlja svoj posao i sigurna je da će joj se otvoriti prilika. Tek smatra groznom činjenicu da joj prolaze najbolje godine života, a nema konkretan TV angažman.

Čini nam se samo da je Vlatka previdjela jedan od uvjeta za prijavu na audiciju, a to je dobno ograničenje. Iako se slažemo s njom da je u najboljim godinama, ipak je prešla tridesetu, koja je gornja granica. Ali kvaliteta ne poznaje (dobne) granice.

RTL
Tatjana Jurić
Tatjana Jurić
, voditeljica koja još uvijek ima angažman, ali joj ističe za nešto više od mjesec dana, odlučila je ostati profesionalna i ne izjašnjavati se. Tek je napomenula da će nakon ugovora biti otvorena za sve opcije.

Po prvim reakcijama, očito je da će voditelji audicije imati velik posao oko izbora pravih kandidata.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više