VRUĆE, VRUĆE!

Ava Karabatić ponijet će puno seksi rublja na 'Farmu'

23.02.2010 u 09:27

Bionic
Reading

Nakon Playboyevih zečica, čini se da bi novi članovi 'Farme' trebali biti još jedna zvjezdica bez pokrića Ava Karabatić s dečkom Špirom i povratnik Ante Gotovac s djevojkom Lanom

Treća sezona Farme na Novoj TV počinje s prvim danom proljeća, a seosko imanje će okupirati vrlo šaroliko društvo. Tako će se već prije najavljenim, iako ne i potvrđenim, farmericama Sabini Čedić i Maji Morales u blatu najvjerojatnije pridružiti Ava Karabatić i njezin dečko Špiro.

Spominje se i povratnik Ante Gotovac, ovaj put s novom djevojkom, zaručnicom ili što li već, Lanom, Sebastijan Popović, sin Danijela Popovića, i drugi. Nova TV željela je među farmerima vidjeti i Duška Lokina koji je ipak odbio sudjelovanje.

Iako je najavljivala pjevačku karijeru, a svi koji su čuli njene prapočetke vjerojatno još uvijek imaju problema sa snom, Ava Karabatić bi, nekako smo to i pretpostavili, voljela završiti u 'Farmi'. 'Ako sam preživjela noć u ćeliji, mogu i farmu', izjavila je odlučna starleta za 24 sata, dodavši da ako će povesti i dečka, uzet će puno seksi donjeg rublja.