MODNI ZNALAC

Viktor Drago nastupa s Natali Dizdar u 'Zvijezde pjevaju'

17.02.2010 u 17:44

Bionic
Reading

Kako doznajemo iz pouzdanih izvora, Viktor Drago već je potpisao ugovor HRT-om i snimio najavni prilog za show 'Zvijezde pjevaju' u kojem će nastupiti u paru s atraktivnom Natali Dizdar

Organizator najprestižnijeg modnog događaja u Hrvata, Cro A Portera, i stilist koji surađuje sa zvučnim estradnim imenima, Viktor Drago ovih dana je snimio najavni prilog za show 'Zvijzde pjevaju' koji se počinje emitirati na HRT-u od 13. ožujka.

     

Kako doznajemo iz pouzdanih izvora, Viktorova mentorica bit će mlada i lijepa Natali Dizdar koja bi mu trebala pomoći da što dalje doguraju u pjevačkom natjecanju.

Iako nije bio dostupan za komentar, Drago, koji se ovih dana užurbano priprema za jubilarni petnaesti Cro A Porter, koncepcijskog naziva F.E.I. (Fashion Exchange International), modnu pistu na Zagrebačkom velesajmu otvara 22. ožujka, a prvi put trajat će pet dana.

Viktoru će zasigurno biti zgusnut raspored između satova pjevanja i organizacije modnog eventa, no budući da je jako dugo u svijetu mode i na glasu kao pravi profesionalac, zasigurno je već sve pripremio i dogovorio.