TV TONY CETINSKI

'Nismo pustili Dražena Zečića, nećemo ni tebe'

  • Autor: I. T.
  • 10.2.2010 12:24:01
  • 10.2.2010 10:25:25

U splitskom dijelu audicije za show 'Hrvatska traži zvijezdu' Tony Cetinski istjerao je mladića iz Tribunja van nakon što se ovaj nije htio pomiriti s ispadanjem. A bilo je tu i ljutih prijetnji!

Prva ovogodišnja emisija showa Hrvatska traži zvijezdu na RTL Televiziji pokazala je novu odlučnost i strogoću poznatog nam žirija, posebice predsjednika Tonyja. Tako je, opravdano, burno reagirao na kandidata iz Tribunja koji je svoje ispadanje popratio vrlo burno.

Tako je svojim bijesnim ispadom pecnuo Tonyja i Jelenu, ali i ničim izazvanog Dražena Zečića, da bi sve kulminiralo njegovim riječima: 'Možete slobodno biti sarkastični i egocentrični', koje su prelile čašu Tonyjeva strpljenja.

'Što ti misliš, da si ti bolji i pametniji? Dvadeset godina radim ovaj posao, pokrij se ušima i odi doma živ i zdrav', odbrusio mu je Tony i otišao prošetati kako bi se smirio.

Mladi Tribunjac svoju žuć još malo je prosipao Antoniji Blaće, rekavši da bi se situacija drukčije razvijala da nisu zaštitari bili prisutni. Dodao je i da neće napustiti svoj san. 'Mučit ću se na baušteli u Njemačkoj da snimim album, a onda ću ga vidjeti', rekao je mladić uperivši bijesne stelice prema Tonyju.

'Kod nas će proći samouvjerenost i onaj tko ima sluha. Nema više gledanja kroz prste', izjavio je Tony prije početka ove sezone i potvrdio to već u prvoj epizodi.

Ovu napetu situaciju pogledajte u videoprilogu:

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više