POČINJE DRUGA SEZONA

Hrvatska traži zvijezdu u Dioklecijanovoj palači

08.02.2010 u 14:23

Bionic
Reading

'Hrvatska traži zvijezdu' vraća se na male ekrane u utorak prvom epizodom druge sezone s audicija u Splitu

Svoju je priliku da zablistaju pred mikrofonom potražilo više od 500 Splićana. Iako su kandidati pjevali u moćnom i tajnovitom Dioklecijanovom podrumu, veleban prostor nije na sve djelovao pozitivno, pa je kandidat iz Tribunja na kraju svoje izvedbe toliko razljutio Tonyja da ga je ovaj istjerao van.

Nekolicina braće i sestara odlučila je zajedno stati pred žiri, no samo je jedna osoba od svakog para prošla, dok je druga otišla kući plačući. Po prvi puta žiri je dalje pustio i jednog hip-hopera koji ih je iznenadio svojim tekstovima, pjevajući o aktualnoj situaciji u zemlji. Također, pojavili su se i neki koji su Tonyja, Foxa i Jelenu pokušali zadiviti i lani, no čini se da se povijest ponovila, pa su tako i ove godine ostali kratkih rukava.

'Šarmeri bez pokrića više ne prolaze. Kod nas će proći samouvjerenost i onaj tko ima sluha, nema više gledanja kroz prste! Podignuli smo letvicu i time se ponosimo i moram reći da nećemo biti bezobrazni, ali ćemo biti strogi. Mogu svim kandidatima poručiti da se odmah naviknu na bend uživo', rekao je predsjednik žirija Tony Cetinski o novoj sezoni showa Hrvatska traži zvijezdu, koju možete pratiti utorkom na RTL Televiziji