TV SERIJA 'SPARTACUS'

Princeza ratnica Xena gola i u grupnom seksu

03.02.2010 u 11:50

Bionic
Reading

Lucy Lawless, najpoznatija po svojoj ulozi Xene, u novoj se seriji 'Spartacus', smještenoj u stari Rim, pokazuje u dosad neviđenom izdanju. Četrdesetjednogodišnja glumica se za potrebe uloge skinula i snimila vruće scene seksa

Obožavatelji glumice Lucy Lawless poprilično će se iznenaditi ulogom njihove mezimice koja u svojoj novoj seriji 'Spartacus' pokazuje gotovo sve. Naime, popularna glumica koja se proslavila serijom o hrabroj princezi ratnici Xeni snimila je eksplicitne scene seksa, prve u njezinoj dugogodišnjoj karijeri. Tako u Spartacusu sudjeluje i u orgijama.


Xena i Spartacus su dvije potpuno različite serije. U novoj seriji postoje i eksplicitne scene seksa. Meni je bilo bitno da su scene autentične za antički Rim o kojem serija govori. Ljudi su se oduvijek seksali i u isto vrijeme sklapali poslove, nije to ništa neobično', smatra Lucy.

     

Lawless u toj seriji glumi opasnu zavodnicu Lucretiju koja suprugu Batiatusu, vlasniku škole gladijatora, mora osigurati muškog potomka kako god može. Stoga se upusti u ljubavnu aferu s glavnim gladijatorom.