TV STVAR VOLJE I ŽELJE

Joško Lokas kuha Nataši Janjić

Joško Lokas u intervjuu za Extru progovorio je o životu nakon razvoda od Ivane Sile te o poslovnim planovima. TV voditelj u vezi je s glumicom Natašom Janjić, a prvi put su se pojavili zajedno na premijeri filma 'Sveti Georgije ubiva aždahu'

Joško Lokas se probio 'Upitnikom', koji je bio prikazivan u najgledanijem terminu, a čiji je bio voditelj i kreativni direktor.

'Tada je Hrvatska radiotelevizija sa svoja tri programa bila jedina. Učinilo nam se da je prostor između 'Dnevnika' i neke druge emisije zatrpan reklamama, pa smo htjeli to premostiti. U svibnju 1997. godine izašli smo s prvom emisijom i radili sve do pred kraj lipnja 2004. godine', ispričao je Lokas Danieli Trbović koja je ovotjedna gošća urednica Extre.

     
Budući da se razveo od supruge s kojom ima troje djece, Lokas sada sam čisti stan i kaže da je uredan te da mu nijedan kućanski posao nije stran. Što se tiče kuhanja, i u tome je vrstan majstor.

'Gle, nije to neka velika filozofija danas kada si okružen sa 270 gastro emisija. To je samo stvar volje i želje. Muškarci vole kuhati, ni veš mašina nije bauk. To je sada više gadget. Ako ne znaš da bijeli trebaš oprati odvojeno od tamnog, onda stvarno imaš problem', rekao je dečko Nataše Janjić kojem se Daniela Trbović zahvalila na intervjuu riječima: 'Janje moje, hvala ti.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više