MIJENJA JE VANNA?

Martina Tomčić odlazi iz žirija 'Zvijezde pjevaju'

23.01.2010 u 20:05

Bionic
Reading

Žiri HTV-ova spektakla 'Zvijezde pjevaju', prema svemu sudeći, ostaje bez najzanimljivije članice Martine Tomčić. Stroga operna pjevačica navodno više nema vremena za popularni show javne televizije

Martina Tomčić najvjerojatnije neće ocjenjivati natjecatelje u četvrtoj sezoni showa 'Zvijezde pjevaju' koji počinje 13. ožujka. 'Ne bih još davala nikakve izjave na tu temu', kratko je izjavila Martina za Jutarnji list.

Mario Sedmak, urednik Kontakt programa na HTV-u, bio je nešto konkretniji. 'Sve je to još u pregovorima, ali Martina nam je dala do znanja da zbog brojnih koncerata i obaveza u kazalištu najvjerojatnije neće moći sudjelovati u ovoj sezoni. Žao nam je zbog toga, a svjesni smo i da novom članu ili članici žirija neće biti lako sjesti na stolac Martine Tomčić, koju publika i natjecatelji pamte po osebujnim i britkim komentarima', rekao je Sedmak.

Tko će zamijeniti oštru Martinu, još uvijek nije poznato. Organizatori navodno traže glabenog znalca koji će se natjecateljima obraćati bez ustručavanja. Od imena spominju se Ivana Vrdoljak Vanna i Zrinko Tutić.