TV TRIJEZAN!

Kiefer Sutherland došao kod Lettermana u haljinici

  • Autor: I. T.
  • 15.1.2010 15:47:32
  • 15.1.2010 15:18:12

Kiefer Sutherland pojavio se u srijedu u showu Davida Lettermana u elegantnoj zelenoj haljini, izazvavši oduševljenje i gromoglasan smijeh gledatelja u studiju i pred televizorima

Kiefer Sutherland jedan je od najrazigranijih medijskih pijanaca te se u ulogama žrtvi njegovog druženja s čašicom dosad izredala vrlo zanimljiva galerija likova. Ovaj put žrtva, ne i čašice, postao je on sam. U srijedu ga je ugostio David Letterman, te se glavni glumac serije 24 pojavio u svijetlozelenoj haljini s uzorkom naših baka i ostavio Lettermana u potpunosti bez teksta (tek je nekoliko puta diskretno 'zalajao': 'Vau, vau, vau!').

Nakon početnog šoka, David i publika su u pauzama urnebesnog smijeha saznali da se Kiefer nije nacugao i zabunom ušao u maminu garderobu, već je izgubio na okladi. Kako su njegovi Patriotsi u nedjelju izgubili, tako je u ponedjeljak Kiefer pokucao na vrata obližnjeg butika i potražio haljinicu koja će odgovarati njegovim dlakavim nogama i vojničkim cokulama. I našao je savršenu.

Kako se Kiefer nosio sa ženom u sebi, a kako se David nosio sa ženom u njemu, pogledajte u videoprilogu:

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više