DOLLY TRAŽI PARTNERA

Dikan: Nedostajat će mi Dolores kad ode od kuće

22.12.2009 u 13:26

Bionic
Reading

Dolores će krajem siječnja početi snimati s ekipom serije 'Najbolje godine'. Njezin dečko Dikan Radeljak kaže da će mu nedostajati kada ode na posao, a bilo bi mu najdraže da uopće ne izlazi iz kuće

Glumica Dolores Lambaša pridružit će se ekipi serije 'Najbolje godine'. Dolores prve kadrove počinje snimati krajem

siječnja, a utjelovit će lik sportašice Vanje Brezjak. Njezin dragi Josip Radeljak s kojim će se vjenčati na Mauricijusu kaže da će mu glumica nedostajati kada ode raditi.

'Već sada mi fali. Najradije bih da uopće ne odlazi od kuće i da ne počinje raditi', kazao je poduzetnik za In magazin. Očito svoju dragu želi ljubomorno zadržati samo za sebe. Par se upravo vratio iz Rima, gdje je Dolly upoznala većinu Dikanovih prijatelja, kojima je oduševljena.

'Uopće nismo bili sami. Konstantno smo se družili s njegovim prijateljima. Sada mi se Josip još više sviđa jer sam upoznavši njegove prijatelje upoznala i njega kroz neku drugu dimenziju. On je većinu vremena provodio u Rimu, tako da su mu ondje gotovo svi prijatelji. Počela sam učiti talijanski prije tri mjeseca i mogu reći da mi jako dobro ide', rekla je Lambaša.

Dolores traži novog partnera u Dragošju

Dolores glumi Vanju koja je vrhunska sportašica, a u streličarstvu je osvojila brojne zlatne medalje. Na svom posljednjem natjecanju Vanja nije prošla doping-test te se tako našla u središtu sportskog i medijskog skandala. Kako bi izbjegla novinare koji je prate u stopu, Vanja će se uputiti u Dragošje gdje će prerušena u muškarca postati jedan od mještana. No problem s doping-testom je samo jedan u nizu koji muči privlačnu Vanju. Ona je, naime, muškarac zarobljen u tijelu žene koja nije sigurna u svoj identitet.

Dragošje će Vanji biti prekretnica u životu, jer će upravo tamo pokušati dokazati sebi i drugima da je punokrvna žena. Kako bi ostvarila svoj cilj, sprijateljit će se sa Saškom (Mirta Zečević), koja će joj postati mentorica i pokazati joj osnove ženskog ponašanja. Zbog sportske karijere Vanja nikada nije uspjela ostvariti odnos s muškarcima, ni na emocionalnoj ni na fizičkoj razini. Upravo zbog  toga Vanja će silom htjeti izgubiti nevinost, a gostionica u Dragošju će joj se učiniti kao pravo mjesto za pronalazak idealnog partnera.