TV 'GLUPANE JEDAN!'

Mrkva naživcirao Rinu jedući luk

  • Autor: tportal.hr
  • 28.11.2008 20:15:36
  • 23.11.2008 20:00:00

Stanari ne prestaju zbijati šale na račun vlastita smrada koji će im zagorčati život sljedećih pet dana. Rina je zaprijetila onima koji će jesti luk i zatim joj 'smrdjeti' kraj jastuka, ali Mrkvica je odlučio večerati upravo to

'Ako neko misli jesti kapulu, j.... ću ga u bulju!' - opasna je bila Rina pri svojim prijetnjama. I dok većina stanara misli što bezbolnije preživjeti zadatak, Mrkvica je odlučio upravo suprotno.

Za večerom se prejeo luka, pa je Rina u naletu bijesa na njega ponovno počela bacati stvari. 'U ovom paklu ni najsavršenija ljubavna bajka ne bi preživjela!', urlala je Blonda. Ornela joj je dobacila da je sva sreća što su ipak prekinuli,jer sad se barem ne trebaju ljubiti.Marko, Krešo i Saša lupaju glavom u zid što se nisu stigli otuširati prije početka zabrane pranja, a Ornela i Rina s druge strane likuju. One su se oprale tik prije Bigijeve zabrane i uvjerene su kako će svih pet dana biti mirisne.

Marko nije propustio šale na Rinin račun da će sada biti odvratna i smrdljiva i kako će ona to preživjeti.
Sva sreća da im je Big Brother ipak dopustio žvakanje žvaka, tako da novi karijesi ne bi napali njihove, inače njegovane, zubiće.

Pratite live stream Big Brothera na tportalu

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više