SVINJSKA GRIPA

Tončica Čeljuska neće se pojaviti u 'Dnevniku'

05.12.2009 u 17:01

Bionic
Reading

Unatoč najavama da će večerašnji 'Dnevnik' nakon trotjedne pauze voditi Tončica Čeljuska, kako javlja Jutarnji.hr, to se ipak neće dogoditi

Čeljuska je uzela slobodne dane kada se našla u središtu zanimanja zato što je za njezinim suprugom Zlatkom, koji je pravomoćno osuđen na dvije i pol godine zatvora zbog prevare, zagrebački Županijski sud raspisao tjeralicu zbog nejavljanja na izdržavanje kazne.

'Trudim se biti jaka, ali nisam od kamena. Naravno da na mene utječu napisi po novinama, koliko god ja nastojala da tako ne bude. Dane provodim sa kćerima, kojima također nije lako i zbog svega toga bilo bi mi teško doći na HTV, biti tamo dvanaest sati i maksimalno se koncentrirati na 'Dnevnik', a to moj posao zahtijeva. S druge strane, poznajem samu sebe i znam da će ovo proći i da ću se već sljedećeg tjedna moći u potpunosti profesionalno posvetiti svom poslu koji mi je jako važan', izjavila je tom prilikom Tončica Čeljuska.

No, plavokosa je urednica u četvrtak navečer dobila visoku temperaturu, a u petak ujutro, povjerila je svojim prijateljima, probudila se s kašljem, malaksalošću i ostalim simptomima gripe.

Od tzv. svinjske gripe, podsjetimo, boluje i Hloverka Novak-Srzić, a na HTV-u nagađaju da će glavna urednica Informativnog programa bolovati i sljedeći tjedan.