TV I NJEMU JE DOSTA

Je li Beta pomutila planove Ivanu L.?

  • Autor: tportal.hr
  • 29.11.2008 7:12:56
  • 23.11.2008 12:00:00

Ivan Lehocki jedan je od stanara koji nijednom nisu bili nominirani. Nakon što mu je Beta otvoreno priznala da prema njemu gaji nježne osjećaje, Ivan L. se od nje udaljio i prvi put prozborio o jednoj djevojci u vanjskom svijetu

Ivan L. je na sinoćnjem tulumu očito izbjegavao Betino društvo. Njih su dvoje večer proveli na različitim krajevima kuće, i dok je Beta tulumarila s ostalim stanarima, Ivan je otvorio svoju dušu Sabini.

'U nezahvalnoj sam situaciji, i ja sam jedan od onih koji jedva čekaju kraj svega ovog.' Sabina je pokazala razumijevanje za njegove riječi te ga upitala ima li on nekoga vani. Ivan je na to prvi put započeo priču o jednoj djevojci koju je nedavno upoznao.

'Ima jedna djevojka, pola je godine mlađa od mene i jako mi se sviđa.' Usto, otkrio je i svoje strahove da je ona u međuvremenu našla nekog drugog dečka i da bi to bila velika šteta, jer bi on volio s njom izgraditi dublji odnos. Nada se da njegovo ponašanje u kući neće utjecati na njihovo 'prijateljstvo', te dodao da ona vjerojatno ni ne prati show budući da nema televiziju.Čini se da Ivanu ipak ne odgovara Betino ponašanje, jer iako joj je govorio da je razumije u potpunosti i da je ne doživljava napadno, odjednom se njihov odnos promijenio. Kap koja je prelila čašu bila je Ornelina zezancija da su Ivan i Beti zaljubljeni, što Ivan nije shvatio kao šalu, već je vrlo ozbiljnog lica prvi put podigao glas na Ornelu i u svojoj je maniri pristojno izvrijeđao.

Rekao joj je da nikad nije upoznao osobu koja tako krivo procjenjuje situacije i da joj je bolje da šuti. Pitamo se, ako među njima stvarno nema ništa - čemu uzrujavanje? Ili možda za Ivana ipak vrijedi ono 'gdje ima dima, ima i vatre'.
Pratite live stream Big Brothera na tportalu
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više