TV BOJANA GREGORIĆ VEJZOVIĆ

'Zaželjela sam se kazališnih uloga'

  • Autor: D. Jagatić
  • 4.12.2009 10:26:44
  • 4.12.2009 9:00:00

Trenutačno je gledamo kao gradonačelnicu Julianu Vitezović u sapunici 'Dolina sunca', no prekrasna hrvatska glumica Bojana iza sebe ima niz kazališnih, televizijskih i filmskih uloga. Udana je za glumca Enesa Vejzovića s kojim ima sina Raula, a nedavno je privukla pažnju izjavom da joj je dosta sapunica te da neko vrijeme sigurno neće glumiti u njima. O svemu tome i planovima za budućnost Bojana je ispričala u video intervjuu za tporal.hr

Bojana je počela kao balerina i profesionalno se bavila plesom u zagrebačkom HNK punih deset godina. Međutim, umjesto da nastavi karijeru kao profesionalna balerina, Bojana se posvetila svojoj drugoj velikoj ljubavi - glumi.

Govori engleski, talijanski i francuski, glumi u kazalištu, na televiziji i u filmovima, i po mnogima je jedna od najljepših hrvatskih glumica.

O svom angažmanu kao UNICEF-ove veleposlanice dobre volje, sapunici 'Dolina sunca' koju trenutno snima i zbog koje je odlučila na neko vrijeme prestati glumiti u sapunicama, o svom angažmanu na filmu, novim kazališnim ulogama, povratku u mjuzikl 'Chicago' i još koječemu, popričali smo sa Bojanom Gregorić Vejzović u video intervjuu za tportal.hr.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više