TV 'PLES SA ZVIJEZDAMA'

Franka zapalila, odlični Iva i Damir ispali

Peta emisija 'Ples sa zvijezdama' donijela je zanimljiv spoj zavodljive sambe i elegantnog valcera, šarolike ocjene i posve neočekivano ispadanje favorita - Ive Šulentić i Damira Horvatinčića

Iva i Damir otvorili su večer vrlo vatrenom sambom. I ovoga puta pokazali su da se odlično snalaze u brzim plesovima i otplesali gotovo bez greške. Iako su, osim komplimenata za besprijekoran izgled, osvojili i visoke četiri devetke, gledatelji, čini se, traže nešto posve drugo, te su im podarili najmanje glasova.

PRESS HTV
Show su napustili favoriti Iva i Damir
Glumačko plesni par Vedran Mlikota i Marija Šantek pokazali su se u jednom od najboljih dosadašnjih izdanja. Iako nešto slabiji od svojih prethodnika, publici su priuštili dinamičan nastup, a nemoguće je bilo ne primjetiti Mlikotin napredak. Žiri je paru zamjerio mali nedostatak ritmičnosti i na trenutke prenaglašen trud.

Zvijezde večeri i ovoga puta bili su Franka Batelić i Ištvan Varga čiji je ples, uz poznatu pjesmu 'La isla Bonita', zavrijedio i prve desetke. Dugogodišnji plesač Ištvan pred nastup je izjavio da uopće ne voli sambu, ali njegove antipatije mogli smo uočiti tek u malom nedostatku bouncea. Osim energičnošću, mlađahna pjevačica žiri je obezglavila i svojim izgledom amazonke, koji je u drugi plan stavio male tehničke nedostatake pri izvedbi.

Iako je uvjerljiva kraljica kuhinje, Ana Ugarković neće tako skoro postati i kraljica podija. Ipak, zajedno sa svojim partnerom Nicholasom Quesnoitom, kojemu je usred plesa odletjela cipela, publici je priuštila najkomičniji trenutak večeri. S mnogo okolišanja žiri je uspio zaobići detaljnu analizu njihova plesa konstatiravši tek da je Ani mnogo lakše baratati loncima nego vlastitom zdjelicom.

Gordan Kožulj
, koji je više od pola života proveo u vodi, uz čvrstu ruku talentirane partnerice Ane Horvat snašao se i na podiju. Iako pomalo ukočeno, Kožulj je solidno savladao sambu, te je tek manje zamjetno imao problema s glavnim problemom večeri - bounceom. Tradicionalno kritički raspoložen Davor Bilman njegov je ples nazvao štreberskim, u kojemu sve štima, ali nedostaje ono nešto.

Na kraju 'Plesa sa zvijezdama' uslijedio je valcer u kojemu su sudjelovali svi parovi, a najslabije su se snašli Ana i Nicholas, kojega je ukočena partnerica itekako iscrpila.

 

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više