TV LIJENČINA

Saša je bahat, prljav i ne radi apsolutno ništa

  • Autor: tportal.hr
  • 29.11.2008 7:14:34
  • 22.11.2008 16:00:00

Svi stanari slažu se da Saša po kući ne radi ništa korisno osim što filozofira, potpiruje svađe, a prema drugima se najčešće odnosi bahato

Ornela i Rina našle su zajednički jezik po pitanju gotovo svih stvari u kući. Čini se da uživaju u međusobnim razgovorima, a najčešće su njihove teme analiziranje drugih stanara. U potpunosti se slažu da je Saša glavni ljenjivac u kući i da nije fer što se tako provlači ne radeći ništa.

Ornela mu je sinoć napomenula da bi trebao češće prati zube i da je šteta da tako zgodan momak ima takvu situaciju u ustima. Saša je na to i sam izjavio da su mu zubi takvi zbog nepranja, te da nije stekao navike svakodnevnog četkanja zubi u ranom djetinjstvu. Ta njegova izjava dovoljno govori sama za sebe.

Osim toga, cure su primijetile da o higijeni općenito ne vodi računa. Često je u prljavim majicama, koje, umjesto da stavi u pranje, samo preokrene naopačke da se ne bi vidjelo kako su umrljane.U nastavku razgovora djevojke su zaključile da bi se preko svega toga moglo i preći da Saša nije tako lijen. On, naime, u kući nijednom nije oprao suđe, nijednom nije pomogao oko ručka, nijednom nije prstom mrdnuo za dobrobit zajednice u kojoj živi.

Nije ga briga za kolektiv, ali Saša se za sebe itekako pobrine. Čim i pomisli da bi mu netko mogao ugroziti njegov komadić budžeta, započinje svađu i pobunu. Stalno prigovara oko toga tko što kupuje, a o diskriminaciji pušača s njegove strane ne treba ni govoriti.
Pratite live stream Big Brothera na tportalu

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više