TV VALERIJA ISPALA

Nominirani svi osim Ivana L. i Kreše!!!!

  • Autor: tportal.hr
  • 29.11.2008 7:17:28
  • 21.11.2008 22:00:00

Izašla je Valerija koja je već prirasla srcu mnogim stanarima, dok 'pridošlica' Sabina ipak još mora čekati da se vrati novopečenom suprugu.

Iako su i Sabina i ukućani djelovali uvjereno da je ona ta koja će napustiti kuću, eto iznenađenja! Ostvario se njen najveći strah - da ovoga petka neće izaći. No možda joj se posreći sljedeći tjedan, budući da je i ona među nominiranima.Valerija pak nije plakala od žalosti kad je izašla iz BB kuće, ali nije ni od radosti. Ona je naime također željela izaći, iako joj je izraz lica bio ponešto kiseo kad je čula da zbilja ide. 'Nervozna sam, nemam komentara' bile su joj prve riječi vani. Ipak, kad je došla k sebi, Antoniji je priznala da je sretna jer se vraća kući ljudima koji je vole te da joj je ovo iskustvo zaista bilo prekrasno.

Ovoga tjedna nominirani su su svi stanari osim Ivana L., Kreše i Rine, koja ni ne može biti nominirana. Ipak, najviše je nominacijskih glasova od svojih sustanara osvojio Marko. Najzanimljivije je svoju nominaciju Marka obrazložio Saša rekavši da ne razumije kako su mu dečki koji žele slikati duginim bojama pederi, a cure koje vole lijepe čarapice kurve.Stanari su uspjeli obaviti naporan tjedni zadatak koji se sastojao od prelaska vojnog poligona u zadanome vremenu. Kućni im budžet tako neće oskudijevati, iako ima i onih kojima je dosadno kad nisu gladni, kao što je Saša. Live zadatak im je ovoga tjedna bio pretežak; nitko naime nije uspio otplesati limbo kako treba.
Pratite live stream Big Brothera na tportalu

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više