GORDAN KOŽULJ

'Ovaj tjedan zavodim temperamentom, ne osmijehom'

13.11.2009 u 09:40

Bionic
Reading

Nakon prošlotjedne vruće rumbe Gordan Kožulj nastavlja zavoditi svoju plesnu partnericu Anu Horvat i sve žene pred televizijskim ekranima još senzualnijim tangom. U razgovoru za tportal.hr rezimirao je prošli tjedan i najavio ovotjedni ples

Dvije subote za redom Gordan Kožulj će zavoditi plesom. Dok je prošlog tjedna u rumbi osvajao plesnim pokretima i osmijehom, koji mu je teško pao, ovaj tjedan rezerviran je za tango i temperamentne zavodnike, a tu se naš plivač osjeća puno bolje.

'I rumba i tango su zavodnički plesovi, ali dok u rumbi plesač zavodi i smiješkom, tango je temperamentniji, ozbiljniji. U njemu se ne trebaš smijati dok plešeš, što mi odgovara, jer mi je lakše naljutiti se na nekoga, nego mu se smijati', rekao je Gordan za tportal.hr.

Gordan vjeruje da su se njegova partnerica Ana Horvat i on dobro pripremili i za ovu subotu iako nisu imali pretjerano vremena, a 'svaki tjedan nosi novi ples s kojim se treba krenuti od nule'.

Supruga i sinovi nisu još stigli do gledališta, ali zato navijaju za Gordana pred televizorom. Uz pokoji prigovor starijeg sina kojemu nikako nije jasno zašto 'tata pleše s drugom tetom, a ne s mamom'. To mu, kao svaki pravi tata, Gordan strpljivo objašnjava: 'Mama i tata ne znaju plesati, pa teta uči tatu, kako bi on mogao naučiti mamu. Sve ćeš razumjeti kad dođeš u tatine godine.'