TV ANĐA U ČUDU

Baka Slavica je treći član žirija HTZ-a

  • Autor: I. T.
  • 10.11.2009 12:16:12
  • 10.11.2009 11:17:09

Baka Slavica postala je treći član žirija showa 'Hrvatska traži zvijezdu' te uz Tonyja i Foxa čini tercet koji će odabrati ovosezonsku hrvatsku zvijezdu

Iako je u igri za trećeg člana RTL-ovog showa Hrvatska traži zvijezdu bila Anđa Marić te je u jednom trenutku i RTL Televizija potvrdila njen izbor, došlo je do velikog obrata. Žiri će tako, uz Tonyja i Foxa, činiti baka Slavica, a potvrda o novoj zamjeni Jelene Radman stigla nam je od Morane Lerge, PR-a RTL Televizije.

Baka Slavica, vjerna pratilja Roberta Knjaza, nakon druženja sa zvijezdama u 'Najvećim hrvatskim misterijima', tako je dobila priliku sudjelovati i u stvaranju novih zvijezda.

Anđa Marić, koju je RTL najavio kao trećeg člana, rekla nam je kako se prvotno iznenadila pozivom na suradnju, ali još više naprasnim prekidom suradnje: 'Ne znam što bih rekla. Prvo su me pozvali, da bi u drugom trenutku rekli da ipak nije sve baš tako. Zatim se pojavila i baka Slavica u igri. Ali moram priznati da me sve to uopće ne čudi'.

Ipak nije sve gotovo, budući da je Anđa pozvana na još jedan sastanak krajem tjedna: 'Pozvali su me da dođem u petak na sastanak, tako da ću onda sve saznati'. Kako je u petak predstavljanje članova žirija, čini se da do tad nećemo znati trećeeg člana.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više