KOLEGIJALNA ZAMJENA

Koktel lažnih Ida Prester u 'Hrvatskoj uživo'

03.11.2009 u 15:07

Bionic
Reading

Budući da je Ida Prester, voditeljica 'Koktela' u sklopu HTV-ove emisije 'Hrvatska uživo' ponedjeljak umjesto u studiju provela u Berlinu na dodjeli MTV-jevih nagrada, na njeno mjesto odlučile su uskočiti kolegice Marijana Batinić, Petra Nižetić, Nevena Rendeli i Andrea Buča

Dok je slavljenica Ida Prester u Berlinu s nestrpljenjem čekala da joj Bajaga uruči MTV-jevu nagradu, na njeno mjesto u emisiji Koktel odlučile su uskočiti Marijana Batinić, Petra Nižetić, Nevena Rendeli i Andrea Buča, zamijenivši koktel zanimljivih priča iz originalne Idine radionice vlastitom razigranom originalnošću.

Da bi emisija ipak zadržala Idinu vizualnu prepoznatljivost, cure su po uzoru na nju uronile u šarene boje, a pjevačica Lollobrigide ne samo da je bila prisutna u njihovim srcima, već i putem uokvirene fotke na stolu.

HTV-ova emisija Hrvatska uživo u novoj je programskoj shemi u puno ležernijem izdanju, a urednik Veljko Đuretić odlučio je pomoću novih i mladih voditelja na velika vrata na televiziju vratiti reportažu. Tako se u ležernijem dijelu emisije izmjenjuju 'Koktel' Ide Prester u ponedjeljak, utorkom Andrea Buča gledateljima donosi lifestyle priče u najširem smislu te riječi, dok je srijeda rezervirana za 'Dobre priče' Marijane Batinić i Petre Nižetić. Četvrtak uz Roberta Zubera nešto je ozbiljniji dio tjednog rasporeda 'Hrvatske uživo', a petkom Nevena Rendeli i dalje turistički obilazi Hrvatsku.