TV ŽELI GA NA VRUĆEM STOLCU

Jasna Nanut: Kerum me preduhitrio svojim priznanjem

Nanut bi na vrućem stolcu 'Trenutka istine' rado vidjela Željka Keruma, koji ju je preduhitrio priznanjem, no kaže da bi svejedno imao štošta reći

Jasna Nanut je u razgovoru za Ekran otkrila da bi na vrućem stolcu u emisiji Trenutak istine rado vidjela Željka Keruma, koji bi joj, kako kaže, imao štošta reći. 'Preduhitrio me Kerum trenutkom istine na vlastitoj televiziji', dodala je Jasna.

Nakon brojnih angažmana ispred kamere, Jasna želi biti iza nje i birati program, kao što to sad radi Đelo Hadžiselimović. Voditeljica piše prvi scenarij za film, a uskoro počinje i s pisanjem scenarija za Supertalent.

I u privatnom smislu Jasna kaže da je sretna, sve češće joj se javljaju bivši dečki koji bi s njom rado popili kavu. Živi s nevjenčanim suprugom Ivanom Husarom te se nema namjere udavati, jer ne vidi svrhu braka.

'Brak je institucija, a ja nisam ljubitelj institucija. Uostalom, kad svoja iskustva iz kreveta usporedim s onima mojih udanih prijateljica, shvaćam da je izvanbračni seks zanimljiviji od bračnog', kaže Jasna, koja bi Ivanu oprostila nevjeru ako je u pitanju Demi Moore.

Što se tiče njezine vjernosti, Nanut priznaje da je ljudska kemija nepredvidljiva i teško joj je reći da nikada ne bi prevarila supruga. Mogla bi biti sa 20 godina mlađim frajerom, a oženjenom bi postavila ultimatum da izabere između žene ili nje.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više