KNJAZOVIH RUKU DJELO

Vratio se Senna M i donio sa sobom dobri stari cro-dance

19.10.2009 u 11:19

Bionic
Reading

Robert Knjaz u novoj će epizodi 'Najvećih hrvatskih misterija' pokušati odgonetnuti gdje se sakrio stari dobri cro-dance i njegova perjanica Senna M

Nakon što je u šansonijerki Terezi otkrio pravu punk dušu, Knjaz pokušava razotkriti novi misterij koji već dugo mori dobre stare cro-dance fanove – kamo je nestao zarazan tuc-tuc ritam i na koji način su odrasle (da ne kažemo ostarjele) legende te glazbe poput Senne M, Elle, Kasandre, Minee i još ponekih nešto manjih hitmejkera iliti čuda od jedne poskočice.

Kako bi ušao u trag tom vječnom misteriju, Knjaz se bacio u potragu za jednom od perjanica hrvatskog dancea – Sennom M. U potrazi mu je pomogla i baka Slavica, koja je otvorila svoju glazbenu riznicu i postala Baka M. Uz original, velikog Sennu M, povratak cro-dancea u naše uši i srca mogao je početi. Stoga, od utorka u 20 sati navečer i još jedne RTL-ove epizode Najvećih hrvatskih misterija cro-dance ponovno žari i pali!

U prilogu pogledajte na djelu novog-starog Sennu M kojemu vrijeme nije naškodilo, već je oplemenilo njegov ptičji (playback) pjev.

 



Još jedan hrvatski misterij - Senna M