TV VIDEO INTERVJU: ENIS BEŠLAGIĆ

'Nema talenta s kojim bih se prijavio na Supertalent'

  • Autor: D. Jagatić
  • 26.10.2009 11:23:17
  • 26.10.2009 10:00:00

Filmovi u kojima glumi postaju kino hitovi, TV serije s njime izuzetno su gledane, za kazališne predstave u kojima glumi traži se karta više, a odnedavno sjedi i u žiriju showa 'Supertalent'. O angažmanu u 'Supertalentu', predstavi koju je napravio sa Zuhrom, filmskoj karijeri i planovima za budućnost, Enis Bešlagić govori u video intervjuu za tportal

Enis Bešlagić u vrijeme pohađanja akademije dramskih umjetnosti u Sarajevu bio je najbolji student na godini. Danas iza sebe ima preko deset igranih filmova, skoro jednako toliko TV serija (od kojih se 'Naša mala klinika' ponovno reprizira, a on ponovno nasmijava brojnu publiku), nemali broj kazališnih predstava, uključujući najnoviju 'Od E do Z' koju je napravio sa svojim kolegom Zlatnom Zuhrićem Zuhrom.

Enis sjedi i u žiriju TV showa 'Supertalent' i sprema film po svojoj autobiografiji. O svojim počecima, kriterijima po kojima bira filmove, 'Supertalentu' i odnosu prema kandidatima, svojoj najnovijoj predstavi i premijeri koju su Zuhra i on održali u zatvoru Lepoglava, Enis Bešlagić govori u intervjuu za tportal.

 


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više