SIROMAŠNI ANTE

'Simona ne ide na gaže pa nemam ni za taksi'

12.10.2009 u 21:49

Bionic
Reading

Gotovčeve je pogodila recesija, kao i cijelu Hrvatsku, pa osim što se razvode, imaju i financijskih problema, ali samo zato što Simona nema vremena za nastupe

U novom nastavku 'Gotovčevih' Simona je još uvijek odlučna u namjeri da se razvede od Antea koji gubi tlo pod nogama, ali uporno želi ostaviti dojam kako mu dobro ide. Posjetio ga je zaposlenik iz tvrtke te ga obavijestio da polako, ali sigurno propada.

'Zadržat ćeš samo vlasničke prostore i smanjiti broj ljudi, jer kriza je, a ja želim ostati u showbizu, raditi s poznatima, tražiti nove zvijezde', rekao je Ante svom kolegi te dodao kako se prvo mora osigurati i vidjeti u kakvim je poslovnim odnosima sa Simonom.

Odlučan u namjeri da zaradi što veću količinu novca od cirkusa zvanog život, Ante želi održati kontakte sa Simonom, barem one poslovne. Koristi svaku priliku kako bi se našao sa svojom 'zlatnom kokom' te ugovorio nove poslove.


'U svađi smo mjesec dana, ona ne ide na gaže, firma ne radi. Mislim, ja nemam novaca. Lizing mi je uzeo jedan auto, Mercedes je na servisu, a ja nemam ni za taksi', požalio se Ante, vozeći se gradom u starom Opel Kadettu. 


'Budući da se Simona nije htjela pomiriti sa mnom, naći ću neku novu malu i idem dalje. Ružan nisam, kruha gladan nisam i idem dalje', najavio je Gotovac.

Dok Ante muku muči s novcem i starim autima koje mora voziti, Simona pokušava popraviti kvalitetu svog života. Našla se s biološkim ocem Željkom kojeg je zamolila da joj ustupi stan u kojem bi živjela s kćerkicom Gabrijelom.

'Ja ću ti dati stan. Ti si moje dijete i od tebe tražim samo da se ne živciraš i da ideš dalje svojim stopama, a Ante ne smije dolaziti u kuću i vršiti pritisak na tebe. Sretan sam jer sada možeš mirno spavati. Ante više ne smije galamiti', izjavio je Simonin otac te dodao kako bi ipak htio da se njegova kći pomiri sa suprugom, jer ističe da on nije loš, ali da je psihički propao.

Gotovčevi su posjetili odvjetnicu kako bi dogovorili uvjete poslovne suradnje. Odlučeno je da će svu zaradu dijeliti po pola.

'Meni je u interesu da dobro zarađujem i idem na gaže, zahtijevam da pravedno dijelimo novac i da me netko doveze na nastup, jer se ne želim voziti s njim', rekla je Simona, a Ante dodao da je u nju uloženo 250.000 eura te da želi vratiti uloženi novac.

Na kraju je Simona došla do kuće na Srebrnjaku, gdje se našla s Anteom u namjeri da posjete psihologa. Opet je uslijedila svađa i pale su teške riječi.

'Ženski parfemi i slim cigarete su ti svuda po kući', vikala je Simke, a Ante dodao: 'Pa neću dr...t', guz...t' ću dok tebe nema.'