PRVOKLASNI SHOW

Supertalent ponudio obilje zabave i smijeha

25.09.2009 u 22:20

Bionic
Reading

Nova TV napravila je doista prvoklasan show koji nudi obilje zabave, a sudeći po prvoj emisiji Supertalent ima sve šanse postati najgledanija emisija u Hrvatskoj

Gajdašica iz Osijeka

Nema tog scenarista niti ikoga s takvom maštom tko može izmisliti i osmisliti ono što samouvjereni ljudi, skloni slavi, mogu ponuditi. Nakon što je Susan Boyle proslavila Supertalent show širom svijeta, Nova TV sjajno je i brzo reagirala te u rekordnom roku otkupila licencu i krenula u realizaciju.

Sudeći po prvoj emisiji emitiranoj u petak, u udarnom terminu od 20 sati, postigli su pun pogodak. Odličan žiri u sastavu Nina Badrić, Enes Bešlagić i Dubravko Merlić sjajno rade svoj posao selekcije, iskreno komentirajući zaista talentirane i one koji to misle da jesu, dok uigrani par Igor Mešin i Rene Bitorajac svojim upadicama podižu cjelokupni dojam showa.

Sam show nastao je kako bi se otkrio supertalent kojeg na kraju sezone čeka nagrada od 200.000 kuna. Ova, kao i par sljedećih emisija, nudi izbor prijavljenih kandidata, od kojih će njih 50 biti odabrano za nastup uživo. Dovoljno je samo djelomično nabrojati tko je sve nastupio u prvoj emisiji pa da i onome tko nije gledao postane jasno zašto je ovo trenutačno najgledaniji show u svijetu.

Plesna skupina Super Stuff

Nakon nastupa akademskog glumca koji katastrofalno izvodi pjesmu ABBE 'Super Trouper' stiže maloljetni slijepac koji na klavijaturama izvodi Metallicu, potom plesna skupina (dob od 14 do 78 godina) koja izvodi Can Can, pa slobodni umjetnik Emir koji izvodi kvazikarate, baca noževe i recitira erotsku poeziju (što Merlić kratko i jasno komentira riječima da ništa gluplje u životu nije vidio), pa maloljetni klaun, imitatorica, gajdašica iz Slavonije, iluzionist, zbor umirovljenika (ukupan broj godina 1944), rock grupa Rock Stars (dob od 12 do 14 g.), cheerleadersice, trbušne plesačice, limena glazba iz Daruvara koja izvodi glazbu iz špageti westerna, mladi Ludbrežanin koji pokazuje vrhunsku vještinu plesanja sa štapom, punk grupa Polucija mozgova koja izvodi pjesmu 'Ko te jebe' (i prolazi), cirkuska umjetnica Xiomara porijeklom iz Kolumbije itd.

Međutim, vrhunac večeri priredila je plesna skupina Super Stuff iz Rijeke sastavljena od četiri muškarca s umjetnim brkovima, u boksericama, narančastim šlafrocima i s turbanima od ručnika na glavi, koji izvode specifičan bollywoodski ples podižući na noge cijelu dvoranu, kojoj se priključuje i žiri. To se ne može prepričati - Super Stuff su večeras vjerojatno do suza nasmijali cijelu Hrvatsku. Odličan show!