BB POBJEDNIK

Krešimir Duvančić odnio milijun kuna

19.12.2008 u 22:00

Bionic
Reading

Gotova je peta sezona hrvatskog Big Brothera, a pobjednik je, očekivano, ponovno muškarac. Krešimir Duvančić bogatiji je za milijun i 135 tisuća kuna, ali ni ostali stanari ne odlaze praznih ruku

Do samoga kraja neizvjesno finale ponovno nam je donijelo muškog pobjednika. Ove godine to je menadžer Krešimir Duvančić, jedan od starijih tajlandskih stanara koji je svoja četiri mjeseca u kući proveo prilično mirno ne ulazeći u sukobe i izbjegavajući konflikte svake vrste. Iako su mu mnogi zamjerali što ne može 'odabrati stranu' čini se da je mnogo više onih kojima se upravo to i svidjelo te su mu poklonili svoj glas osiguravši mu tako milijun i sto trideset i pet tisuća kuna.

Krešimiru su u finalu društvo pravili markantni Marko, boem Saša i najmlađa stanarka te jedina djevojka Ornela. Prvi je ispao Saša ne pokazavši žaljenje. Vani su ga dočekala braća Srđan i Deni te njegova 'tajlandska ljubav Luce' koja se braći itekako svidjela. Saša je za sebe rekao da na svijet gleda kroz ružičaste naočale, a ogovaranje stanara na njegov račun nije komentirao, izjavivši da ga takvo što ne može uvrijediti te da je sve to samo velika šaljiva igra.

Nakon Saše iz kuće je neočekivano, s vidljivom knedlom u grlu, izašao Marko, kojemu je po izlasku u zagrljaj doletjela Monika, a zatim su im se pridružili njegov otac i prijateljica Tajana. Tajana, koja ga je ujedno i prijavila na ovaj show, izjavila je da je u stanju punog šoka s obzirom da je 'na noge i na telefone digla pola Hrvatske'.

 


    

 


Mnogo vjernih glasača ni Orneli nije bilo dovoljno da ostvari želju mnogih i postane prva pobjednica ovogodišnjeg Big Brother showa. Skromna je Splićanka izjavila kako ona nagradu ne očekuje, ali da je ponosna na sebe, a još više na sve žene koje su s njom podijelile ovo iskustvo. Pred kućom su je dočekale majka i prijateljica koje nisu skrivale emocije vidjevši svoju miljenicu nakon gotovo četiri mjeseca.

Uz finaliste i njihove najmilije Tajland su još jednom posjetili i svi bivši stanari kuće koji su jedan po jedan ispadali iz showa tijekom protekla četiri mjeseca. Bilo je zabavno vidjeti ih još jednom na okupu, kako prijatelje tako i one koji su se u kući manje voljeli. Mrkvica i Rina ponovno su izazvali pažnju svojim ponašanjem, a to je Rinina ljubomora i Mrkvino hvalisanje da se vani već uspjelo dogoditi puno vrućih situacija za koje samo žali što nisu snimljene kamerom.

Iako je pobjednik proglašen i show je službeno završio, pozivamo vas da nam se u utorak pridružite na chatu tportala te popričate s finalistima koji su u kući ostali do samoga kraja. Ornali, Saši, Marku i pobjedniku Kreši pridružit će se i Rina, Sabina i Ivan M. koji su od svog izlaska također ostali u Tajlandu. Pridružite nam se i saznajte sve što ste htjeli znati o svojim omiljenim stanarima, a niste imali prilike doznati.