OBJAVLJEN TEASER

Što nas čeka u novoj sezoni 'Igre prijestolja'?

26.11.2014 u 11:19

Bionic
Reading

Fanove serije 'Igra prijestolja' razveselit će vijest da se pojavio 'teaser' nadolazeće pete sezone, kao i tajanstvena web stranica ThreeEyedRaven.com

U kratkom videoisječku vidimo Aryu Stark (Maisie Williams) te čujemo glas Melisandre (Carice van Houten) koja govori mladoj kćeri Neda Starka: 'Vidim tamu u tebi. A u toj tami me gledaju oči. Smeđe, plave, zelene… Oči koje ćeš ti zauvijek zatvoriti. Ponovno ćemo se sresti.'

Teaser se pojavio na Twitteru, a fanovi serije koji se registriraju na novoj web stranici ThreeEyedRaven.com moći će putem Twittera ili SMS-ova dobivati vijesti o njoj, piše digitalspy.

U četvrtoj sezoni pratili smo Brana Starka (Isaac Hempstead Wright) koji je tragao za tajanstvenom 'Trookom vranom' iza Zida. Međutim zbog kompleksnosti priče Georgea R. R. Martina, on se neće pojavljivati u novoj, petoj sezoni, kao ni njegova pratnja Hodor (Kristian Nairn) i Meera Reed (Ellie Kendrick). Njih smo zadnji put vidjeli u pećini Djece šume, u kojoj su napokon upoznali 'čarobnjaka', Trooku vranu, te saznali kakva otprilike sudbina očekuje mladog Brana.

HBO još nije objavio točan datum početka emitiranja pete sezone 'Igre prijestolja', no očekuje se da će to biti u proljeće.

U međuvremenu, tvrtka Telltale Games lansirat će kompjutorsku igricu 'Igra prijestolja'.