HLOVERKA NOVAK-SRZIĆ

'Osjećam se čudno ovako 'debela'!'

17.09.2009 u 09:44

Bionic
Reading

Uoči svog povratka na male ekrane, čelična Hlo objašnjava da glatko lice ipak nije rezultat faceliftinga

Nakon borbe s rakom dojke tijekom koje je bila podvrgnuta operaciji, Hloverka se oporavila toliko dobro da je uspjela nabaciti i koji kilogram, točnije njih pet. 'Osjećam se neobično ovako 'debela' jer sam uvijek bila izrazito mršava', kaže Hloverka za Gloriju o svom novom izgledu, za koji njene prijateljice kažu da joj dobro stoji jer joj se 'ispeglalo' lice.

'Do mene su čak doprle priče da sam sigurno išla na facelifting', dodala je Novak – Srzić, objašnjavajući da su dobiveni kilogrami rezultat redovitije prehrane na koju se odlučila jer vjeruje da, ako joj dolaze kilogrami, to znači da je zdravija. Što se tiče napada koji su se na nju sručili otkad se vratila na posao, Hloverka kaže da je takve stvari smetaju jedino kada je riječ o nepravdi jer je inače na takve situacije naviknuta, budući da radi posao koji sa sobom donosi kritike i prozivanja.

'Često me prijateljice upozore 'opet te napalo', a ja uzvratim pitanjem 'Kakva sam na fotki?' Najgore je kad te napadaju manje talentirani od tebe, manje pametni od tebe i puno ljeniji od tebe', iznijela je Hloverka Novak-Srzić svoju tezu. Dodala je potom da svoje psihološke probleme liječi na Prisavlju, a ono je po mišljenju glavne urednice Informativnog programa apsolutno najveća psihijatrijska klinika.