LICE S RAJFOM

Potpuno neodoljivo izdanje Baby Dooksa

19.11.2014 u 10:05

Bionic
Reading

David Vurdelja poznatiji kao Baby Dooks oduševljava svojim transformacijama, a sudjelovanje u showu potaknulo ga je na to da i u svoje slobodno vrijeme nosi hrabre modne dodatke

Natjecatelji  showa 'Tvoje lice zvuči poznato' na svojim društvenim mrežama svakodnevno objavljuju zabavne fotografije sa zahtjevnih priprema za show, a kako sate i sate provode zajedno, čini se da su postali prava mala obitelj.

Nije ni čudno kada iza njih stoji preko petsto sati vježbe i preko 40 sati makeovera.

Nedavno je tako komičarka Andrea Andrassy na svom Facebooku podijelila sliku Davida Vurdelje poznatijeg kao Baby Dooks s ružičastim rajfom na glavi.


'Vidi kak sam lijep!' napisala je Andrea uz fotografiju, a mnoge njene obožavatelje i prijatelje fotografija je od srca nasmijala.

Budući da svaki tjedan utjelovljuje nekog drugog, Baby Dooks navikao se na neobične dodatke Do sada je u showu utjelovio klapu Maslina, Psyja, Daniela Popovića, Halida Bešlića, Marinu Perezić, a sve ga te preobrazbe iznimno vesele.

'One nisu jednostavne, pogotovo kad se prerušavaš šest sati. Moja mama i tete su oduševljeni showom, jedino mi je sin bio zabrinut kad bi mi se svi smijali. Pitao se zašto se svi smiju mom tati. Imao je i problema s tim što se prerušavam u ženu. No na kraju je sve bilo u redu kad sam mu rekao da je to samo maskenbal', rekao nam je Baby Dooks u nedavnom intervju te najavio da očekujemo neočekivano.

'Bit će još svega. Mogu samo reći da mi je ovo najzanimljivije snimanje do sada koje sam igdje radio jer smo svi hiperaktivni', zaključuje glazbeni producent te radijski i TV spiker.