FOTKE STARE 30 GODINA

Prepoznajete li ove HTV-ove zvijezde kao klince?

08.11.2014 u 12:08

  • +6

Sjeti se kad si bio dijete

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Bionic
Reading

Poznata TV lica HRT-a, na čelu s ekipom 'Hrvatske uživo', uključila se u novu akciju SOS Dječjeg sela Hrvatska 'Sjeti se kad si bio dijete!' Cilj akcije je podići svijest o problemima djece koja žive u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci te potaknuti građane da doniraju pozivom na humanitarni broj telefona 060 90 55

Brojni HTV-ovi novinari i urednici uključili su se u hvalevrijednu akciju SOS Dječjeg sela Hrvatska 'Sjeti se kad si bio dijete' i na svojim profilima na društvenim mrežćama objavili fotogrfije iz djetinjstva. Nevena Rendeli, Diana Roko, Maja Sever, Martina Validžić i Ivan Jabuka samo su neki od njih, a nakon objave svoje fotke nominirali su i ostale kolege da učinine isto. Nakon objave fotografije iz djetinjstva potrebno je nazvati humanitarni broj telefona 060 90 55 kojim se donira 6,25 kn za SOS Dječje selo Hrvatska.


'Osim što smo htjeli skrenuti pozornost na to da djeca smještena u Lekeniku i Ladimirevcima zaslužuju sretnije djetinjstvo, htjeli smo i da se svi oni koji sudjeluju u akciji, barem na kratko, sjete svog djetinjstva te da ih tako, na nekoliko trenutaka, vratimo u neke bezbrižnije dane. Novac prikupljen ovim putem omogućuje pružanje brižnog doma za svako dijete, a nominiranjem još barem triju osoba da učine isto širi se krug prijatelja, budućih donatora SOS Dječjeg sela Hrvatska', istaknula je Marinka Šenjug, voditeljica fundraising odjela.

SOS Dječje selo Hrvatska od 1992. godine zbrinjava djecu bez roditelja i roditeljske skrbi te im pruža ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo. U ovu se akciju može uključiti svatko, a potrebno je pronaći fotografiju iz djetinjstva i uslikati se u što sličnijoj pozi.